Vragen? 0515 232 355

Stalling

Stalling en winterberging Makkum

winterstalling_640x341

Een boot is voor een iedere eigenaar een kostbaar bezit. Daarom is een goede bescherming erg belangrijk in de winterperiode. Door uw boot in een moderne winterstalling te plaatsen beperkt u de kosten op het onderhoud aanzienlijk en behoudt uw schip haar waarde!

Kranen en liften van zeil- en motorjachten

takelen_640x480

Op het terrein van Sailcentre Makkum zijn alle faciliteiten beschikbaar voor winterberging van zeil- en motorjachten. Met behulp van onze bootwagen kunnen we schepen transporteren tot 30 ton en met onze portaalkraan schepen tot 20 ton uit het water liften.

Mastenberging en takelen

Indien gewenst kunnen masten tot 25m lengte van de boten gehaald worden. De masten kunnen netjes opgeborgen worden in de masten berging.

Botenstalling op de wal en onder dak in Makkum

Winterstalling buiten

De boten kunnen zowel buiten staan of binnen in één van de twee loodsen. Om veiligheidsredenen is het wel verplicht om de beschikbare standaard bokken te gebruiken.

winterstalling_binnen

Alle boothandelingen worden uitgevoerd door een team van vaste medewerkers van Sailcentre Makkum. Uw boot zelf onderhouden is natuurlijk ook toegestaan. Het terrein is, in overleg met Sailcentre Makkum, toegankelijk voor specialisten en vakmensen, indien deze aan uw boot moeten komen werken.