Vragen? 0515 232 355

Jachtservice

Allround, professioneel en accuraat

Sailcentre Makkum biedt allround jachtservice, zoals schadeherstel, refit, motorenservice, onderhoud en reparatie. Ons vaste team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers hebben meer dan 35 jaar kennis en ervaring in huis om de meest voorkomende problemen bij u aan boord op te lossen. Verder werken we met zorg geselecteerde toeleveranciers. Met deze combinatie garanderen we jachtservice van formaat. Een tevreden klant is het belangrijkste voor ons.

Kraandok en botenwagen

Kraandoc Sailcentre Makkum en service auto

Het kraandok is goed bereikbaar en heeft een lengte van 15 meter en is 5,00 meter breed. In het verlengde van het kraandok werkt de stille elektrische portaalkraan welke schepen kan kranen, al dan niet met staande mast, tot 20 ton. De portaalkraan is tevens met een mastenkraan uitgerust waardoor eenvoudig reparaties aan masten kan worden uitgevoerd.

Op de kraanbaan kan naar wens het onderwaterschip worden afgespoten m.b.v. een professionele hogedrukreiniger. Voor het transporteren van de boten is een speciale botenwagen voorhanden welke een capaciteit heeft van 20 ton en is zodanig geconstrueerd dat deze de boot op iedere gewenste plek kan positioneren en dat de druk op de romp gelijkmatig verdeeld wordt tijdens het transport.

Werkplaats

Werkplaats Jachtservice, Sailcentre MakkumDe werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd in onze verwarmde loods. Hierin bevindt zich een optimaal toegeruste werkplaats met timmerzolder en polyester workshop. Wanneer noodzakelijk kunnen de voorkomende werkzaamheden ook op locatie worden uitgevoerd, dankzij onze servicewagens.

Dit betekent dat wij voor uw schip de volgende werkzaamheden kunnen verzorgen:
– in- en uitkranen
– onderwaterschip afspuiten
– antifouling aanbrengen
– schuren, poetsen en waxen
– inbouwen en vervangen van apparatuur
– winterklaar maken

Verder hebben wij specialisten in:
– motoronderhoud
– gelcoat reparatie
– teakdek renovatie
– refit

Enkele voorbeelden van ons reparatiewerk:

Afgeronde projecten