Vragen? 0515 232 355

Comfortina

Sailcentre Makkum en Comfortina

Al vele jaren heeft Sailcentre Makkum veel kennis over en ervaring in onderhoud van Comfortina jachten. Het is daarmee een vertrouwd adres voor een nieuwe of gebruikte Comfortina. Daarnaast hét adres als het gaat om vragen, onderdelen, reparatie of refit van uw Comfortina.

Zweedse flair, Duitse kwaliteit

Het van origine Zweedse merk Comfortina werd opgericht in 1964 door Kennet Albinson en groeide uit tot een volwaardige productiewerf voor jachten in 1974. De Comfortina werf in Arvika heeft, verdeeld over 9 productgroepen, meer dan 2500 kwalitatief hoogwaardige zeiljachten gebouwd en geleverd over de hele wereld. In 2013 verplaatste de productie zich naar Duitsland alwaar de boten nog steeds op klantenwens gebouwd worden met behoud van de zo belangrijke en kenmerkende Zweedse uitstraling en eigenschappen.

Comfortina range – 35 – 39 – 42 –

De huidige modellenrange is opgebouwd uit een 35, 39 en 42 voeter. Stuk voor stuk performance cruisers die voldoen aan de zeer hoge eisen die aan dit soort jachten gesteld worden. Uniek voor elke Comfortina is de combinatie van het uitgebalanceerde ontwerp, de gerealiseerde bouwkwaliteit en de verfijnde zeileigenschappen. De Comfortina zeiljachten zijn daarmee geschikt voor zowel lange zeiltochten met een kleine bemanning of gezin als ook regatta’s en zelfs single-handed zeilers.

Onderdeks zijn de jachten met fraai teakhout afgewerkt. De afwerking van de Comfortina is zoals bekend van een zeer hoog niveau en van uitzonderlijke kwaliteit.