Vragen? 0515 232 355

Jachthaven

Jachthaven Makkum, makkelijk toegankelijk en goede faciliteiten

Deze foto wordt regelmatig ververst. Dus ververs de pagina voor actuelere foto.

Sailcentre Makkum beschikt over 60 ligplaatsen, goed uitgerust met aangename faciliteiten en is aantrekkelijk vanwege zijn veilige en rustige omgeving. Met de auto is het vanaf de autosnelweg A7 vijf minuten rijden naar de haven met ruime parkeergelegenheid.

Naast vaste ligplaatsen biedt de haven ook ruimte aan passanten. Alle boxen in de jachthaven van Sailcentre Makkum hebben stroom- en water ter beschikking. In het hoofdgebouw treft u onze sanitaire voorzieningen, ruim en verwarmd aan. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te wassen en te drogen. Met een uitgebreide voorraad essentiële scheepsonderdelen kunnen we u snel op weg helpen.

IJsselmeer, Waddenzee en Friese Meren binnen handbereik van Makkum

8754 HE Makkum, The Netherlands

Via de sluis van Makkum zijn de Friese Meren goed te bereiken. Het Makkummerdiep ontsluit  het IJsselmeer en op 15 minuten varen liggen de sluizen van Kornwerderzand voor toegang tot de Waddenzee.

De haven ligt pal naast een natuurgebied. Met het gezellige centrum van Makkum, de oude vissershaven en het bruisende beachresort op loopafstand, is er altijd iets te beleven.

GPS-coordinaten: 53.050490 (N), 5.395666 (E).