Vragen? 0515 232 355

Bente24

Innovatief, betaalbaar, stoer & sexy

– Oranje boven ! –

Sailcentre Makkum leverde in juni 2016 de eerste 2 BENTE’s af voor Nederlands vaarwater (klik hier voor het filmpje) aan hun nieuwe eigenaren. In 2014 werd BENTE ontwikkeld, naar een ontwerp van Alexander Vrolijk en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Net als de Duitse ontwikkelaars wil Sailcentre Makkum inhaken op de trend naar kleinere kajuitboten, die toch voldoende comfort kunnen bieden en nieuwe mensen enthousiast maken voor de watersport.

De Bente24 is een innovatief concept met een stoere en sexy uitstraling. Kenmerkend is haar vaste comfortabele buiskap waardoor men in het interieur kan staan. Het ontwerp kan vanuit een standaard versie worden aangepast aan gewenst vaargebied (vaste kiel van 145 of 180cm, of een ophaalbare kiel)  en eigen wensen: toilet, keukentje, luxe kussenset, apparatuur, kleurvariaties en/of een extra hoge mast met uitgebouwd grootzeil.

Bente24 compleet opgetuigd
Bente24 compleet opgetuigd.

Kortom; een stoere boot als extra bij huis, maar ook een compacte en compleet toegeruste boot voor gezinsvakanties is mogelijk. BENTE is trailerbaar, daarmee zijn verre zeilgebieden binnen handbereik. Tot slot is de BENTE innovatief vanwege haar elektrische aandrijving voor windstille momenten en haar vaste buiskap, de dodger. Ook een ‘Bio Bente’ is leverbaar, in alles wordt de milieubelasting meegewogen bij de bouw van deze BENTE.

Benieuwd naar de BENTE of de ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op!

  • Klik hier om de vaartest van de Zeilen te zien.
  • Klik hier om haar eerste IJsselmeertocht BENTEZEILEN te zien.