Vragen? 0515 232 355

Comfortina 39

De Comfortina 39, een echte performance cruiser

comfortina39_640x426

De Comfortina 39 heeft een onvervalste Scandinavische uitstraling en kenmerkt zich door een uitgekiende belijning met oog voor detail en functionalteit. De Comfortina 39 is een elegante verschijning op het water en het evenwichtige ontwerp goed doordacht en combineert onmiskenbaar ambachtelijke scheepsbouw met een moderne cruiser/racer uitstraling. De Comfortina 39 scoort dan ook hoog op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en heeft een hoog snelheidspotentieel.

De prestaties aan de wind zijn indrukwekkend. Door het v-vormig onderwaterschip snijdt de Comfortina 39 prachtig door de golven en haalt een droomachtige hoogte zonder aan snelheid in te boeten.

Een schip waarvan de geslaagde vormgeving, snelheid en perfecte zeilkwaliteiten niets te wensen overlaat. De Comfortina 39 heeft het allemaal. Wij verbinden werelden: “Zeilen met perfecte leefruimte” en “optimale vaareigenschappen met de hoogst mogelijke veiligheid!” dankzij een perfecte combinatie tussen solide afwerking, moderne jachtbouw technologie en tijdloze schoonheid.