Vragen? 0515 232 355

Comfortina 46, bouwnummer1 af

De nieuwe Comfortina 46 bouwnummer 1 is af en is zeer binnenkort in Schleswig bij Comfortina Duitsland te bezichtigen.

Comfortina – Hausemesse – 10 & 11 maart 2017

Interesse om de nieuwste telg in de Comfortina familie te bekijken, meldt u geheel vrijblijvend aan bij Comfortina Duitsland. In het weekend van 10, 11 en 12 maart opent de werf haar deuren en daarmee een uitgelezen kans om de Comfortina 46 en ook de andere jachten van dichtbij te bekijken.

Comfortina’s nieuwe vlaggenschip, de 46’r

De eerste online berichtgeving en ook foto’s van de nieuwe Comfortina 46 vindt u o.a. bij Yacht.de

foto van Comfortina Yachts.

Per 1 juli 2018 zijn de nieuwe HISWA voorwaarden ingegaan.
De nieuwe voorwaarden kwamen tot stand na een onderhandelingstraject tussen de Consumentenbond/ANWB en HISWA Vereniging. Hierdoor voldoen ze aan de laatste wettelijke eisen. De nieuwe voorwaarden zijn hier.

Een enkele ligplaats v.a. 10 m is nu nog beschikbaar in onze haven. Neem contact met ons op  en wellicht kunt u deze zomer nog bij ons aanmeren.

Kleine, rustige maar goed uitgeruste jachthaven met vernieuwd sanitair aan het IJsselmeer.

Van 16 t/m 18 maart opent Comfortina Duitsland haar deuren voor u.

Wilt u de C35, C39, C42 of de nieuwe C46 bekijken op een van deze open dagen? Of heeft u vragen over een van deze schepen? U bent van harte uitgenodigd in Schleswig aan de Ilensee 23.
(openingstijden: vrij 13-17 / za&zo 11-17)

Comfortina 46

#39BEN FAKE NEWS ? :-) www.bente24.com
vanaf 11.05.2017 in de nieuwe YACHT online. Houd onze pagina en site in de gaten!

Vandaag is de Hiswa Amsterdam Boat Show begonnen! We nodigen je van harte uit come and see this Black Beauty!

BENTE24 limited edition

De BENTE24 is afgelopen jaar genomineerd voor twee belangrijke prijzen in de zeilwereld. Tijdens de ZEILEN  boot van het jaar verkiezing in 2016 werd de BENTE24 verkozen tot boot van het jaar. En ook tijdens de komende Hiswa in de RAI is er nogmaals een kans om verkozen te worden  dankzij de nominatie voor HISWA Zeilboot van het Jaar 2017.

Vorig jaar oktober werd de BENTE24 getest door verschillende redacteuren van Nederlandse en Belgische watersportmagazines op het IJsselmeer. De jury zegt o.a. het volgende over de BENTE24:  “Deze 25 voeter heeft het verrukkelijke uiterlijk van de superspeedy racer. Maar niets is wat het lijkt op deze out-of-the-box cruiser. Het meest opvallende aan de Bente is de ‘dodger’, de vaste deels doorzichtige buiskap. In combinatie met de multi knikspant rompvorm geeft dit de Bente een modern en stoer uiterlijk”.

Op de openingsdag van de Hiswa, woensdag 8 maart, zal de winnaar van Zeilboot van het Jaar 2017 bekend gemaakt worden. De Hiswa wordt dit jaar van 8 t/m 12 maart gehouden, in de RAI te Amsterdam. U vindt ons met de BENTE24  in hal 1, standnummer 216.

BENTE24

BENTE24 onder genaker

BENTE op Boot Düsseldorf 2017

Bezoek BENTE op Boot Düsseldorf en kom een kijkje nemen aan boord van deze door het magazine Zeilen verkozen ( en tevens door HISWA genomineerde ) zeilboot van het jaar.

Geen tijd om langs te komen maar wel nieuwsgierig hoe de vernieuwde BENTE er van binnen uit ziet,  bekijk hier  dan alvast de laatste aanpassingen in het interieur van BENTE.

BENTE : hal 16 / B 76

BENTE 24

Het Zeilen-testteam ging bij ons in Makkum het water op met de Bente24. Een
weekend-toerzeiljacht met een bijzondere ontwerp- en bouwgeschiedenis.
Zeilers, bloggers en studenten hielpen mee de boot vorm te geven en het tot
een relatief goedkoop instapmodel te maken voor avontuurlijke zeilers.

Op de Hiswa te Water jl. werd de Bente24 gekozen tot Zeilen boot van het jaar. Hier zijn we uiteraard heel trots op! Deze test leest u hierZeilen vaartest-bente-24.

Meer informatie over prijzen? kijk hier of op bente24.com.

 

Het Zeilen-testteam ging recentelijk bij ons het water op met de BENTE24. De vaartest is nu te lezen in de nieuwste Zeilen. De gemaakte film is hier te zien! Afgelopen juni gingen er 2 Bente’s bij ons te water en werden, nadat ze compleet opgetuigd waren, overhandigd aan de nieuwe eigenaren.

Wilt u meer informatie over de BENTE24 die wij importeren? Lees hier meer of neem contact met ons op.