Vragen? 0515 232 355

EV oplaadpunt nu op onze haven

Vanaf heden kunt u uw electrische auto bij ons opladen. De meeste laadpassen kunnen laden via het E-Flux platform. Er zijn 2 palen beschikbaar met elk 2 laadpunten. Laat uw auto alleen niet onnodig aan de stekker zitten. #eflux #laadpaal #Makkum

De nieuwe Comfortina 46 bouwnummer 1 is af en is zeer binnenkort in Schleswig bij Comfortina Duitsland te bezichtigen.

Comfortina – Hausemesse – 10 & 11 maart 2017

Interesse om de nieuwste telg in de Comfortina familie te bekijken, meldt u geheel vrijblijvend aan bij Comfortina Duitsland. In het weekend van 10, 11 en 12 maart opent de werf haar deuren en daarmee een uitgelezen kans om de Comfortina 46 en ook de andere jachten van dichtbij te bekijken.

Comfortina’s nieuwe vlaggenschip, de 46’r

De eerste online berichtgeving en ook foto’s van de nieuwe Comfortina 46 vindt u o.a. bij Yacht.de

foto van Comfortina Yachts.

Wij zoeken jou!

  • Een enthousiaste techneut (MBO/MBO+ werk- en denkniveau) die affiniteit heeft met de watersport. Ervaring is welkom, ook als je begint met werken, nodigen we je uit om te solliciteren!

Kom bij óns aan boord, als je graag je handen uit de mouwen steekt en samen met het team onze klanten optimaal wilt bedienen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? E-mail dan je motivatie + CV naar: info@sailcentremakkum.nl  o.v.v. de functie. Wil je meer weten over deze baan?

Neem dan contact op met Rieks op 0515-23 23 55. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vandaag zijn wij druk bezig om onze schepen op de wal en in de haven te controleren vanwege de aankomende storm Eunice. Hierdoor zullen wij telefonisch slecht bereikbaar zijn! Kijk hier voor de voorspellingen.https://nl.windfinder.com/#11/53.0431/5.5151/2022-02-18T15:00Z

Per 1 juli 2018 zijn de nieuwe HISWA voorwaarden ingegaan.
De nieuwe voorwaarden kwamen tot stand na een onderhandelingstraject tussen de Consumentenbond/ANWB en HISWA Vereniging. Hierdoor voldoen ze aan de laatste wettelijke eisen. De nieuwe voorwaarden zijn hier.

Een enkele ligplaats v.a. 10 m is nu nog beschikbaar in onze haven. Neem contact met ons op  en wellicht kunt u deze zomer nog bij ons aanmeren.

Kleine, rustige maar goed uitgeruste jachthaven met vernieuwd sanitair aan het IJsselmeer.

Van 16 t/m 18 maart opent Comfortina Duitsland haar deuren voor u.

Wilt u de C35, C39, C42 of de nieuwe C46 bekijken op een van deze open dagen? Of heeft u vragen over een van deze schepen? U bent van harte uitgenodigd in Schleswig aan de Ilensee 23.
(openingstijden: vrij 13-17 / za&zo 11-17)

Comfortina 46

#39BEN FAKE NEWS ? :-) www.bente24.com
vanaf 11.05.2017 in de nieuwe YACHT online. Houd onze pagina en site in de gaten!

Vandaag is de Hiswa Amsterdam Boat Show begonnen! We nodigen je van harte uit come and see this Black Beauty!

BENTE24 limited edition

De BENTE24 is afgelopen jaar genomineerd voor twee belangrijke prijzen in de zeilwereld. Tijdens de ZEILEN  boot van het jaar verkiezing in 2016 werd de BENTE24 verkozen tot boot van het jaar. En ook tijdens de komende Hiswa in de RAI is er nogmaals een kans om verkozen te worden  dankzij de nominatie voor HISWA Zeilboot van het Jaar 2017.

Vorig jaar oktober werd de BENTE24 getest door verschillende redacteuren van Nederlandse en Belgische watersportmagazines op het IJsselmeer. De jury zegt o.a. het volgende over de BENTE24:  “Deze 25 voeter heeft het verrukkelijke uiterlijk van de superspeedy racer. Maar niets is wat het lijkt op deze out-of-the-box cruiser. Het meest opvallende aan de Bente is de ‘dodger’, de vaste deels doorzichtige buiskap. In combinatie met de multi knikspant rompvorm geeft dit de Bente een modern en stoer uiterlijk”.

Op de openingsdag van de Hiswa, woensdag 8 maart, zal de winnaar van Zeilboot van het Jaar 2017 bekend gemaakt worden. De Hiswa wordt dit jaar van 8 t/m 12 maart gehouden, in de RAI te Amsterdam. U vindt ons met de BENTE24  in hal 1, standnummer 216.

BENTE24

BENTE24 onder genaker